Nyår

Nu är jag riktit jävla fittsur!
Det här är en av anledningarna till att jag hatar att blogga!!!!! råkar man trycka på någon knapp försvinner allt man skrivit!! KUK!! ursäkta alla som inte klarar av några svordomar men jag kan garantera att här nedanförfinns de inga fler så de värsta är över! :)

Så nu har jag avreagerat mig och ska försöka komma hiåg allt vad jag skrev innan det försvan... Så häng nu med på en resa in i det okända som kallas för Peters huvud! där gjorde jag er bra nyfikna men ni ska bara få en kort redogörelse om vad jag har haft för mig under de senaste dagarna..

Nu när julstressen har lagt sig har arvika blivit en "sovande stad", som så fint den lokala gruppen "môra per" sjunger. Under hösten har jag bott i en annan sovande stad nämligen Båstad så jag känner mig ganska bekväm! :)
Igår var jag och Oscar nere på Ica och handlade i ordning allt inför nyårsafton. för på nyår kommer nämligen det gamla grabbgänget hit för att avnjuta en nyårssuppé. och menyn jag och Oscar knopade ihop blev som följer

Àperetif -
Avokadotoast med räkor  - Till detta serveras husets vita vin
Huvudrätt - Oxfilé med potatisgratäng och sidosallad - Till filén serveras öl eller ett mustigt spanskt rött vin, Gato Negro.
Efterrätt - Choklad och Passionsfruktsmossé i laget toppat med siktat choklad och hallon, Lagrad Cognac
Efterrätt 2 - Flera sorters dessertostar med kex och vindruvor - Champagne

Självklart blir det också en del skumpa! :)

And by the way did I tell you about this?? vi har bokat resa till soliga turkiet! Den 20 juni bär det av till sydligare breddgrader för att njuta av allt vad Alanya har att erbjuda i vilka former som helst, flytande eller kroppsliga! :D haha


Nu blir det dock natta!! ha det fint! Hej hej

Jahapp...

Det var ju inte så här denna kväll skulle sluta..!

Men vi börjar i rätt ände!
Hela gamla gänget var samlat för att spela lite fyllefotboll! Jag kan samanfatta fyllefotbollen med ett ord KANON! var riktigt kul! latjade boll och drack öl om vartannat! :) precis som det ska vara!! När vi spelat i ett par timmar blev det sedan dags att göra sig i ordning för att gå till krogen som på grund av att den skulle bli knökt full öppnade redan klockan 9. Vi kom till Tiki Room vid halv tio och redan då ringlade kön lång, längre än jag stått någonsin tidigare... Men men det gick rätt snabbt och vi var inne vid tio! 40 meter på 30 min är inte så dåligt va? ;)
 
Inne på Tiki var det redan jävligt mkt folk och efter ett par öl och så bar det av till dansgolvet för en liten sväng om.
Tidigare på kvällen hade jag sagt att "Vi får inte lämna Björn själv på dansgolvet för då blir han ett jagat villebråde som någon slukar i ett nafs" Men visst! Efter endast tio minuter på dansgolvet står han där med en fräsch blondin med händerna på rumpan och tungan långt ner i halsen!! vad har hänt med denna kille som var så jävla blyg för bara 6 månader sedan! :O aja kul för honom! :)

Efter att ha dansat ett tag började jag må värdelöst och var tvugen att gå på toa och magen gjorde uppror.. trots att jag inte var fuller.. måste käkat något konstigt... så jag blev tvugen att släng in handduken, till mitt och mina kompisar förtret...:S

Jaja nu ska jag hålla mig vaken till Stefan ringer, ty han ska sova här sen!

Armagedon

Det är sanslöst det här alltså! När jag låg här alldeles ensam i min säng och såg på denna fantastiska film som jag sett många gånger förut hände något små kul! Jag fälde ett par tårar till avslutningsscenerna! Och det är inte likt mig alls tror aldrig jag har gråttit till en film i alla fall inte en jag sett flera gånger innan. Men var väl säkert mer mottaglig i natt kring ett än vad jag brukar vara kanske :)

Men nu ska jag gå upp och käka lite frukost! Sedan ska jag gå och se fram emot att klockan blir sex så vi kan gå och spela lite fyllefotboll innan krogen! :)

Ha de fint i juletid! Amen!

Till alla som tvivlat!

Hej jag vill börja med att be så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen!
Men det blir så när man kommer hem, det finns liksom så mycket annat att göra hemma...
Idag har det alltså varit! dagen alla väntat på det senaste månaderna JULAFTON!
Blev den lika bra som jag hade förväntat mig? låt oss göra en checklista:

Snö - .........
Minusgrader - Check
Inte varit utomhus - Check
Gröt - Check
Julklappar - Check
Kalle Anka - Check
Svensson Svensson - ..........
Familjen - Check

När vi samanställer ett litet resultat av edessa får vi väl säga att det är fler "Check" än inte så jag får väl ändå säga att jag är riktigt nöjd med min julafton :)
Vad fick jag då i julklapp? Fick förkläde, kalsingar, kokbok och pengar med mera! :) faktiskt riktigt användbara grejer så jag är jätte glad!

 Nu ska jag lägga mig och se på en riktigt snyftare Armagedon vilken jävla kanon film! :D

GOD JUL PÅ ER ALLA VEM NI ÄN ÄR OCH VAR NI ÄN ÄR!!

So it begins!

So it begins!! Dagen när helvetet bryter lös!

Det är nämligen dags för en dag fyld till bredden av Ekonomiplugg..! Det suger pung men man måste väl ta sig igenom det! jaja nu blir det till att öppna boken och jag vet inte om jag stänger den för en sent i kväll!..


Jordbävning?

Vaknade klockan sju av att jag får ett sms och blir först lite förbannad, jag menar vem skickar sms klockan sju en ledig dag??.. Sen blir jag konfunderad smset löd "Vaknade du av skalvet" vadå för jävla skalv tänkte jag och skickade frågande tillbaka, smset var btw från Linnea. Hon berättade att det varit jordbävning och ville säkert bara kolla att jag levde :)
Nu har jag varit inne på aftonbladet och kollat. tydligen var det den största jordbävningen i Sverige på 100 år och den kändes i danmark och tyskland också! :D Men kände jag den?? inte för jag låg och sov så skönt som bara jag kan göra! :D

Sega Söndag!

Här kommer en fundering!

Vad är det för djävulskkraft som gör så att söndagen passerar i något slags slowmotion?? Inte blir det bättre av att man har en massa saker man bör göra men inte förmår sig ta sig tid att göra.. i detta fall Läsa Ekonomi!
Söndagar suger hårt och länge!!

Inte blir det bättre av att det man såg fram emot idag, fotbollsträningen, är inställd av någon outgrundlig anledning!!

När vi ändå är inne på ämet så blev ju gårdagens handbollsmatch också inställd för min del.. vilken jävla helg!! Nu säger jag som Linnea! nu vill jag bara hem mot de norra breddgraderna!  Hem och få lite julmat och framförallt träffa dem man inte träffat på länge! :D

Bara några dagar kvar nu! härligt!

Jaja mvh Pepp


Hur länge sov jag egentligen?

Satan i gatan herre jädrar mina gudar vad det har snöat nästan en decimeter och vi är i SKÅNE mina damer och herar!
Där av min undran hur länge sov jag egentligen!!? Är det en ny Istid på gång? Har mijlöhotet slagit till lika "Day after tomorow"? Måste få veta om jag är den enda överlevande?

HAHA
Passande nog ringde Sjögren nu så då vet jag i alla fall att han lever och efter gårdagen kan jag ju säga som så att lever han så lever nog alla ;) Han ringde och frågade om jag eventuellt hade lust att komma ner med hans väskor som jag hade i mn bil men dock så är läget som sådant att jag kom förbi och gav han de väskorna igår när han var på väg från krogen! :) När jag sa de började han titta sig runt och hittade i alla fall en väska bara hälften kvar nu! :D

Skulle bara säga att jag hoppas ni gillar bakgrunden på det här inläget det är näligen min "trädgård" snöit ;)

Thats all for now over and out!


Konsten att googla sig själv! :)

När man inte har något bättre för sig och inte vet vad man ska hitta på så funkar att googla sig själv perfekt som tidsfördriv!

Hittade en del saker om mig som jag inte visste fanns ute eller inte sett på år och dagar! :D

Jag lyckades bland annat hitta ett par matchreferat från fotbollen som hade ett par år på nacken!  Men det roligaste var ändå en artikel från VF (värmlands folkblad) från någon mässa där jag och mina gamla klasskompisar var på bild och jag hade även en komentar i artikel appropå tinitus "det låter som en kulspruta" Tror det kan vara från 7:an eller nått!


Ack så fel!

Ack så fel jag hade om att damhandboll, i alla fall idag, är lika kul att titta på som herrhandboll! :P


Sicken blås!


Damhandboll!

Nu blir det damhandboll!!
Faktiskt en av de få sporter man kan se när damer spelar som är riktigt kul! :D

Här är man själv i aktion för ett par år sedan!


Billagning och matlagning!

Happ då ska man sammanfatta ännu en dag! :)

En dag som började väldigt tidigt med att lämna in bilen på lagning i halmstad klockan 7.15.. så fick gå upp vid 6.00 inte coolt!! Därefter blev det buss och tåg tillbaka mot båstad! På skolan hade vi sedan världens drygaste föreläsning så jag sket i sista timmen och satt och snacka lite med Anton och grabbarna istället :)

Nu har jag varit och hämtat bilen efter lagning, blev Billigare än jag trodde det skulle bli så jag är nöjd! :D

Väl hemma i Boarp kände jag mig lite hungrig så det blev till att laga lite mat! Spagetti med wokade grönsaker och hackat chirozo korv i :)   Fin fina grejer det! :D

Ser väl inte för illa ut? :D


Heldag i Helsningborg!

Nu sitter jag i sängen och ser någon värdelöst program där kändisar får följa med poliser i jakten på brottslningar..Det kan inte vara bra för någon! tror fan att programmet är sponsrat av vin för det är nog enda sättet att få det här programmet bra!!

Men hur som helst är det inte det jag ska prata om nu!

Vaknade redan vid halv 9 idag för att göra mig i ordning för att åka ner till Helsingborg och titta på min lillebror Anders som skulle vara med och tävla i JSM i truppgymnastik. Eftersom jag aldrig varit på en gymnastiktävling visste jag inte var som väntade eller vad jag skulle ha för förväntningar. Anders hade innan tävlingen sagt att " Det är nog bäst att du tar med dig någon eftersom det varken är någon boll eller närkamper inblandat". Linnea var snäll och följde med så att jag skulle slippa sitta och kolla själv! :) Vilken överaskning jag fick när vi kom dit och tävlingarna väl började! Det var fart och fläkt, hopp och snurr och massa glädje! Var faktiskt riktigt roligt att sitta och titta på! Brorsans lags resultat var minst sagt blandat men tillslut räckte det till en meriterande 3:e plats. Dock var det bara tre lag med och tävlade i hans grupp men det behöver vi ju inte skrika ut ;) haha På gymnastiken träffade vi dessutom vår kära klasskamrat Emelie :)

Efter gymnastiken drog vi ut till Väla och shoppade loss och käkade lunch! :) Det blev ett par nya Sneakers och Jeans. När vi shoppat klart gick vi över till IKEA och handlade lite nödvändiga prylar. Värmeljus och ljuslycktor, en låda att ha saker i under sängen och underlägg mm :) Jag har dessutom mina aningar att det här var en av anldeningarna till att Linnea ville följa med ;) haha På Väla såg vi också Marcus från klassen så det var nästan en liten klassträff. När vi dessutom såg Johanna Rham på Väla var Sports Marketing träffan fullbordad :D

Sen bar det av hemmåt och cirkeln var sluten.! :)

Imorn ska jag lämna in bilen i Halmstad klockan kvart över 7..  Någon som kan ge mig skjuts från halmstad imorn? :D haha

Tjo och tjimm massa sim och lite rim!

Morgon handboll!

Då har man varit iväg och tränat lite handboll i Laholm då! Resultatet blev helt klart godkänt :)
Dessutom kom ju tränaren fram till mig och frågade om jag kunde vara med på matchen nästa lördag!
Härligt att äntligen få lira! Det kan jag ju säga att jag har längtat efter! :D
Time to shine baby!!

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra resten av dagen.. så om någon har något förslag så hör av er så hittar vi på något skoj!!

Söker man på "skoj" på google så kom den här bilden upp och faktiskt så var det de! :D


Idol och spelkväll! Ett vinnande koncept! för vissa! :D

Kvällen blev ett urtomordentligt trevligt slut på en annars ganska medioker dag..:)

Kom ju till Matilda ca en timme innan någon annan så vi han ju både med att beställa mat och röka en ciggarett innan Jonas och Linnea bestämde sig för att titta in och då var de ju dags för första grenen för kvällen IDOL.
Den som glänste klarast och mest av de tävlande var som vanligt Kevin! faktiskt riktigt bra! Så vem som skulle åka ut stod ju mellan Alice och Robin... Robin som hade fått två svåra låtar av juryn fick till tjejerna i allmänhet och Linneas i synnerhet stora besvikelse  lämna IDOL för den här gången.. Eller varför skriver jag för den här gången? han får ju inte vara med något mer..:P

Sedan satte vi ju igång med spelet som blev Familjegeni. Vilket visade sig vara precis lagom svårt! Jag och jonas svarade rätt på de första 20 frågorna och gjorde ett litet ryck men en ständig oförmåga med att slå rätt med tärningen gjorde att Matilda och Linnea knappade in!!! och inför sista frågan så låg vi lika! Men när det väl gällde träffade vi rätt med träningen ( tack jonas) och frågan var ju bara en baggis! Sedan kunde vi tiruera oss segrare!!  Linnea och Matilda kämpade väl och avslutade på en stark andra plats.. jag har ju inte nämnt något om Johan och Martin.. tycker inte de är lönt att skriva om sådana mediokra spelare ;) de kom ju trots allt ganska överlägset sist :) (och det hade inget att göra med att de fick svårare frågor) :D

Efter att vi sedan disskuterat fyllor och ryskaposten i en timme dök Egon och grabbarna upp som någon slags gubben i lådan med en öl i näven och ett par inanför skjortan! Fick skjutsa ett par vändor till krogen innan jag kunde bege mig hemmåt!

Men nu blir det natta så man orkar upp imorn!
Handbollsträning klockan halv 10... måste prestera bra nu så jag kan få spela en match innan uppehållet över jul! Vore kul! :D

Natti Natti!


Första dagen!

Okej nu kommer frågan hur man börjar skriva blogg?

Jag kan börja med att gå igenom några saker som ni/ om det nu är någon som läser kommer märka när ni läser!

1. Jag stavar som en kråka så ingen klagning på det ;)
2. Jag har inte så mycket intressant att skriva om.. än i alla fall men fortsätt läsa så kanske de kommer något saftigt så småning om.
3. Eller de var väl egentligen bara 2 så...

Fredag dagen då bloggen startades!

Hade hela tv-spelsligan här igår så de blev uppestittarkväll! kom i säng vi halv 2 snåret vilket gjorde att jag vaknade utvilad och glad vid halv 12 :) eller jag var åtminståe glad tills jag kom på vad det var för en dag idag.. stora städdagen...
Men nu är jag äntligen Klar med städningen!!! Tog bara sisådär 3 timmar men nu är hela huser/ägenheten skinande ren :D det var det värt! nu slipper ju alla som kommer hit få astmaanfall! :D

Ikväll blir det antagligen  Idol och sälskapsspel hos Matilda! ska bli skoj :) dessutom kan man ju behöva lite vila från alkoholen eftersom de blev rätt mycket i Mora förra helgen!

Tjo och hej var glad och svälj de är ju helg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0