Pallar inte!

Okej okej!

Jag pallar inte berätta om allt som har hänt i helgen. Men jag ska göra en snabb resumé.
Började helgen med att jobba på ICA, sedan blev det fotboll med grabbarna i solen i ett par timmar, sen grillning, sen några öl, sedan Pepes, sedan sova, sedan städa Filips hus medan han och Egon sov, sedan äta mat, sedan soffläge med fotboll och tennis, sedan mat, sedan hemma för första gången på 35 timmar.

Nu sitter jag här och funderar kring framtiden!

Men blir bara fundersam, jag anar en ljus framtid men just nu är det väligt många orosmoln längst den väg jag måste vandra. Har suttit och gjort en lista på saker som ska till och göras och saker som bode vara gjorda XD Men det löser sig! Ännu finns inget hot om panik överhängande!

Nej nu ska jag slänga på ett nytt avsnitt av LOST och drömma mig bort till en Ö utan omväldens problem, en ö man längtar tillbaka till! Jag vill hitta min ö, min oas, min ljuspunkt! Just nu ser jag inte skogen för alla träd med snart så! :)

Jobba!

Jaa klockan är 07.11 på lördagmorgonen och jag har redan varit vaken i tjugo minuter! Det är så att det är dags att åka iväg och jobba nere på ICA i Båstad! Ett litet nätt pass från 8-12 så de ska nog gå bra!

Efteråt blir det fotboll med grabbarna och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :)

Ha en trevlig dag allesammans! :)

Hemmapremiär imorn!

Wiie imorn är det hemmapremiär med Torekov! Det är inte vilken premiär som helst! Det är nämligen derby mot Västra Karup! Förra gången lagen möttes i Torekov kom det 500 betalande personer + alla medlemar som gick in gratis! Så jag tror att det kan bli bra dra imorn!

Hoppas att det kommer komma lite kompisar från skolan och hejja och tjoa på oss! :D 

Imorn klockan 18.30 är smäller det på arena de Torekov!

// Pepp 

Skåne och Skola

Sådär då var ordningen återställd och man sitter åter igen på sängen nere i Båstad! Har varit på skolan på föreläsning idag, föreläsning om försäljning, intressant men jag är tveksam till om jag är så särskilt bra på det? Men det spörs väl så småning om!

Har nyss diskat efter maten jag lagade, Det blev pasta med wokade grönsaker som jag gjorde en sås av med grädde och curry! blev riktigt gott :D

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 18.00 för då ska jag nämligen iväg på fotbollsträning. Ska bli skoj att träna i det fina vårvädret som är här nere! :)

// Pepp


hurra hurra för idag äre kalas

Hejsan allesammans jag förstår att ni har saknat mig! :)
Igår var jag ju och jobbade mellan 13.00-20.30, ja det blev 15 minuter längre än jag trodde men lite extra klirr i plånboken har väl inte skadat någon?  Men usch så jobbigt det var.. mycket folk och ovan som man var fick man ju lite krämpor här och där men idag har de gått över.

Idag blir det lite kalas och sånt på kvällen kanske en sväng till krogen!

Är ni sugna på att henka är det bara att höra av sig!

Och Mange jag missar premiären och det blir antagligen en skitmålvakt som ska stå...

Jobba jobba jobba!

Ja efter att ha varit nere en sväng i måndags och hälsat på mina gamla arbetskamrater på ICA så blev jag också erbjuden att jobba idag så det blir det!

Ska stå i charken mellan 13.00-20.15 ska bli intressant att se hur mycket man kommer ihåg från den tiden man stod där för jämnan. Vilka nummer ska vara på´vilken skinka med mera. Men de kommer nog tillbaka efter ett tag.. det måste det göra annars kan det bli en lång dag.. haha

Har någon lust att komma ner och hälsa under dagen så är det bara att komma ner och säga hej! :)


Vaken eller inte vaken det är frågan

Jag vaknar med ett ryck! Någotning är annorlunda, jag vet det även fast jag ännu inte öppnat ögonen. Jag känner det.
En känsla av hem. Likt en nyvaken bebis öppnar jag ögonen och blickar ut över rummet. Det är sig likt. Inte mycket har förändrats sedan jag flyttade för 7 månader sedan. En ensam klädhängare står borta i ena hörnet av rummet med en svart sportjacka hängandes på den lägsta kroken. Datorn, den stationära och på sin tid moderna, har nu några år på nacken och är inte längre lika arbetsvillig. Allt är bekant och står på samma plats som jag lämnade det på. 
Tröttheten kommer plötsligt tillbaka och jag skulle nog kunna sova ett par minuter till. Jag intar favorit positionen liggandes på mage med ansiktet vänt åt vänster och med händerna korsade under kudden. Precis när jag ska stänga ögonen och börja mitt försök att somna om fastnar min blick på något jag inte tidigare sett. Inte på många år! I springan bakom draperit i bokhyllan ligger den. Bamse i Trollskogen, på VHS. Jag skiner upp och tänker för mig själv, "vilken klass film", innan jag åter sluter ögonen och slumrar in med Bamse och hans vänner på näthinnan.


Arvika!

Då sitter jag återigen på mitt ungdomsrum på kyrkogatan i Arvika!
Jag och brorsan sitter i min säng och kollar på Sportspegeln på fyran, snart kanon och kalkon ska bli kul att få se det åter igen! :)

Det var det lilla jag hade att komma med nu!

Tillbaka i civilisationen

Hej hej igen!

Nu är jag tillbaka från träningsläger med Torekovs IF! Vilket klass "träningsläger"

Vi kom ut i fredags klockan 18.00 till Hotel Solsidan i torekov! Vilket drömläge! Stugorr med havsutsikt, spa, fin restaurang med mera med mera. Riktigt fint hotel! vi började med en lätt middag på kalvstek och potatispuré behöver jag säga att det var bland det bästa jag har ätigt? :)

Senare på kvällen åkte vi ut på äventyr med eventbolaget Stora Blå. Vi skulle nämligen på på glödande kol! 400 grader  varm jävla kol! Jag var ju lite skeptisk till en början men när 5-6 st hade gått så var det min tur! Jag seglade över glöden likt en ängel!  eller okej riktigt så grasiöst var det kanske inte. Men det var en riktig häftig känsla! :)

Lördagen gick sedan åt att träna och spela en träningsmatch, dock bara intern match men mitt lag vann i alla fall med 8-1 så de får vi vara nöjda med! Kvällen spenderades sedan med allt från grabb spa dvs nakenbad till rookiespex vilket jag nog kan säga var den starkast lysande stjärnan på efter att ha sjungit och gjort mina "berömda" rörelser till Backstreetboys " I wan it that way" :D

Nu sitter jag hemma och ska snart ta tag i packningen för idag bär det hem till Arvika för 8 dagars påskledigt! Ska bli så jävla skönt! :)

Ses i arvika gott folk!

Resultat!

Sådär ja! Då har man tvålat till ........ ja va fan jag har glömt vilka vi mötte!! jaja vi vann i alla fall matchen med 1-0!
Det var riktigt skönt! :) Andra raka nollan för min del! (peppar peppar ta i trä)

Nu sitter jag och tittar på "Inside Man" på 6:an en riktigt bra film faktiskt :)

Sen är det dags för sportnytt om ett tag då man ska se hur AIK piskade Leksand och ångar på i kvalserien!!

over and out!


Vilken Karakarl man är! :)

Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv alltså!

Idag har jag gjort två nya saker som jag aldrig gjort förut! Hur många har du gjort?
Jag har varit ute och sprungit självmant för första gången i Båstad, och jag har vaxat min bil!

Efter att både ha tvättat och vaxat bilen på samma dag och ensam utan hjälp känner jag mig som en riktigt karakarl!
Men det är väl tur att man får känna sig som det ibland också annars brukar de ju bli väldigt mkt "mamma" över mig... haha

Jaja nu ska jag vila, laga mat och spela fotbollsmatch så är denna dagen till enda sedan också!

ha de gott så länge så får ni reda på hur de går i fotbollen sen! :)


Löptur!

Tjenxien igen!

Tro det om ni vill men Peter "pepparn" Karnstedt har idag varit ute på en av sina första frivilliga löpturer någonsin! Vad sägs om den? Visserligen blev det inget maraton eller halvmara men ett par kilometer i lagom takt :) alltid en bra början!

När jag kom hem satta jag mig i solen och värmde mig lite innan jag kom på att jag faktiskt kan passa på att tvätta bilen så under 1 timme nu har jag tvättat bilen så den blir lite vår fin. Här näst väntar jag på att det ska bli skugga vid garaget så att jag kan ställa mig och vaxa pärlan också! Flott ska det vara!

Tills det ska jag nog sätta mig ute i solen i korbyxor, t.shirt och läsa en god bok!

Avis någon?

Färjestad Färjestad Färjestad....

Varför bryr jag mig, varför orkar man bry sig?
Under hela säsongen bryr jag mig inte ett dugg för hur det går för Färjestad men så fort det vankas final vaknar ju lokalpatrioten i mig och då ska Färjestad vinna till varje pris!
Pallar man bry sig om hur de går?

Jajaja får heja lite när de vinner finalen med 4-1 i matcher! :)

Vårvärme, massage och koskit

Mina damer och herrar, låt mig få presentera en av många efterlängtad gäst!

"Våren" 
Det var verkligen på tiden att hon hade tid att komma har börjat tröttna på vintern... Nu ser jag fram emot vårvärme, sol, grönt gräs, blommor, fotboll och brunbrända ben!!

Idag har jag också för första gången någonsin gått för att få massage! jag gick på Skansens spa och fick en 25 minuter lång rygg och axelmassage! Eftersom jag tidigare haft förutfattade meningar om massage kan jag nu säga att jag är helt såld! Hur skönt var inte det! När de 25 minuterna, som kändes som 5, var över ville jag bara somna på britsen :) Tror minsan min masös hade gudshänder!!!

Sist men inte minst här hemma i Boarp luktar det koskit från alla gödslade åkrar... INTE COOLT

// pepp


Facebookpsykolog något för dig?

Vet du inte vad du ska plugga till? Kanske är det här grejen för dig!!

Nu kan man nämligen studera till Facebookpsykolog..! Vad innebär det då? Jo eftersom miljoner och åter miljoner mäniskor varje dag är inne på facebook är det naturligt att vissa blir beroende. För vissa går det till och med så långt att de behöver en psykolog! 
Här finns nu chansen att läsa till Facebookpsykolog. Det är en 4 veckors ( v 26-29) sommarkurs i soliga Båstad. Kursen kostar 10 000 kronor och i det priset ingår mat, boende på vandrarhem, studiematerial och föreläsningar.

Behörighet: Det krävs grunläggande gymnasie behörighet, G i svenska, engelska och matte. Tidigare meriter innom psykologi ger förut!

Det finns 30 platser så först till kvarn gäller! 

För mer information eller anmälan till kursen finns Egon som är kursansvarig att nå på 070-662251 eller på mailen [email protected]


// Information hämtat från www.ky.se 

Låter som ett trevligt sätt att spendera sin sommarpå? Blev i alla fall sjuk överraskad när jag snubblade in på en länk via facebook och hittade den här utbildningen här i Båstad! Men varför inte finns säkert någon sate där ute som fastnat i facebookträsket!

  


RSS 2.0